Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

Forró csokoládé esszenciákkal

2024. December 13. 19:30

A házi forró csokoládé elkészítése meglepően egyszerű. Tedd különlegessé egy-két csepp kedvenc, belsőleg is fogyasztható doTERRA illóolajjal, hogy új, izgalmas ízvilágot adj a klasszikus italnak.


 

Hozzávalók:

  • 250 ml víz

  • 5 teáskanál kakaópor

  • ¼ teáskanál folyékony stevia vagy 1 ½ teáskanál porított stevia (ízlés szerint növelhető)

  • 1–2 evőkanál cukor vagy agávé (opcionális)

  • 1 teáskanál vanília kivonat vagy ¼ teáskanál mandula kivonat

  • 750 ml mandulatej

Ajánlott illóolajok:

Elkészítés:

  1. Melegítsd fel a vizet, kakaóport és édesítőt egy lábasban, amíg az összetevők simára keverednek.

  2. Add hozzá a vanília kivonatot és a mandulatejet, majd forrósítsd fel, de ne hagyd forrni. Öntsd a kedvenc bögrédbe.

  3. Illatosítsd az italodat úgy, hogy egy fogpiszkálót belemártasz a kedvenc illóolajodba, és megforgatod vele a forró csokoládéban.

Tipp:

Ha extra krémes forró csokoládét szeretnél, cseréld ki a vizet azonos mennyiségű mandulatejre.

Hozzászólások


Lapozás: [1]

Új hozzászólás

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az üzenet:
Spam védelem: mennyi 5 + 3?