
Tökéletes választás uzsonnára vagy útravalónak, ezek a granola szeletek praktikus és finom megoldást nyújtanak.
Hozzávalók:
2,5 csésze apró szemű zabpehely
½ csésze puffasztott rizs
½ csésze mini étcsokoládé csepp
¼ csésze barna cukor
½ teáskanál só
¼ csésze kókuszreszelék
⅛ csésze lenmag
⅛ csésze szezámmag
⅛ csésze chiamag
⅓ csésze kókuszolaj
¼ csésze méz
½ teáskanál vanília kivonat
2 csepp doTERRA Mandarinhéj illóolaj
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 175°C-ra.
Keverd össze a száraz hozzávalókat egy nagy tálban.
Keverd össze a nedves hozzávalókat egy lábasban, és közepes lángon olvaszd össze őket.
Öntsd a nedves hozzávalókat a száraz összetevőkhöz, és alaposan keverd el, amíg a nedvesség teljesen felszívódik.
Tipp: Ha a keverék túl száraz, adj hozzá még kókuszolajat vagy mézet; ha túl nedves, adj hozzá zabpelyhet.
Bélelj ki egy tepsit sütőpapírral, és egyengesd el benne a keveréket.
Süsd 12–15 percig, vagy amíg enyhén barnára sül.
Tálalás:
Hűtsd ki, szeleteld fel, és élvezd!
Hozzászólások
Új hozzászólás