Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

Napi vitaminok

A doTERRA napi vitaminok széles választékát kínálja a Lifelong Vitality Pack™ étrend-kiegészítőktől kezdve más, gondosan összeállított formulákig. A doTERRA Lifelong Vitality Pack™ étrend-kiegészítők erőteljes mennyiségben tartalmazzák az alapvető tápanyagokat és hatékony metabolikus összetevőket az optimális egészség, energia és vitalitás érdekében. A doTERRA CPTG™ (Certified Pure Therapeutic Grade™) minősítésű esszenciális olajokkal kombinálva természetes módon támogatják az egészséges életmódot, hogy fiatalosabban és energikusabban éljünk.

A doTERRA napi vitaminok segítenek a következőkben:

  • Energia és életerő növelése: Természetes összetevőivel segít növelni az energiaszintet, hogy a mindennapi tevékenységek során is frissnek érezd magad.
  • Immunrendszer támogatása: Esszenciális vitaminok és antioxidánsok támogatják az immunrendszer megfelelő működését.
  • Egészséges anyagcsere fenntartása: Segítik a megfelelő metabolikus folyamatokat, és támogatják az optimális testsúlyt.
  • Fiatalosabb megjelenés: Az antioxidánsoknak és esszenciális zsírsavaknak köszönhetően támogatják a bőr egészségét és rugalmasságát.

Találd meg a számodra megfelelő doTERRA vitaminokat a theTERRA webáruházban és fedezd fel, hogyan segíthetnek az optimális egészség, energia és életerő megőrzésében!

Szűrő
1