Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

doTERRA Air™

A doTERRA Air termékcsalád hatékonyan tisztítja meg légutainkat!

A doTERRA Air termékcsalád olyan bevált termékeket kínál, amelyek az esszenciális illóolajok exkluzív kombinációjával természetes módon segítik szervezetünk védekezőképességét és immunrendszerét. Hunyjuk be szemünk és képzeljük el, hogy reggel felkelünk és veszünk egy mély levegőt, minden olyan friss és kellemes. Azonnal boldogság tölti el testünket, amely egész nap elkísér bennünket. Ezt az érzést bármikor, és bárhol átélhetjük. Ehhez nem kell mást tennünk, mint magunkkal vinnünk a doTERRA Air termékcsalád bármely tagját, a frissítő mentolos cukorkát, a légúttisztító stiftet, az esszenciális illóolaj keveréket vagy annak a Touch változatát.

Mikor használjuk a doTERRA Air termékcsalád tagjait?

Mozgalmas napokat, heteket élünk meg nap mint nap, ezért légzőszerveink nagyon megterheltek. De akut légzési problémák esetén is segítenek a doTERRA Air termékcsalád tagjai átvészelni a hideg hónapokat. Tisztítják légzőszerveinket, és orrmelléküregeinket, enyhítik légzési problémáinkat. A doTERRA Air termékek nemcsak légutainkra, hanem lelkünkre is jótékony hatással vannak. Amikor úgy érezzük, hogy eláll a lélegzetünk, összeszorul a torkunk, bedugul az orrunk, a doTERRA Air termékcsalád csodálatosan felszabadító hatású, és megkönnyíti a mély lélegzetvételt. Ne feledjük hígítva gyermekeink számára is csodálatos megkönnyebbülést nyújthat.

doTERRA Air termékek

A doTERRA Air Clear Blend, a természetes illóolajok frissítő keveréke

A doTERRA Air Clear Blend olyan illóolajok kivételes keveréke, mint a babérlevél, a borsmenta, az eukaliptusz, a teafaolaj, a citrom, a ravensara és a kardamom. Ne feledjük, hogy minden doTERRA illóolaj CPTG tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 100 százalékban tiszták és természetesek. Segítségével a mély be- és kilégzés soha nem okoz gondot, sőt energiát ad szervezetünknek. Márpedig nekünk embereknek a friss levegő az élet esszenciája, a vitalitás megtestesítője. A doTERRA Air olajkeverékben található illóolajok kivételes kombinációja segít a légutak tisztításában, és könnyed légzést tesz lehetővé. A légutak megnyugtatása és megelőző ápolása érdekében a doTERRA Air Clear Blend illóolaj keveréket diffúzorban is használhatjuk, vagy hígítva a testünkre csepegtetve is kifejti támogató hatását. A keverék frakcionált kókuszolajjal is hígítható, és a mellkasra és a hátra is kenhető. A láb reflexpontjaira történő alkalmazása különösen hatékony. Ez az illóolaj keverék ideális mindenféle sporttevékenység során is. Amennyiben útközben sem szeretnénk lemondani a doTERRA Air Clear Blend illóolaj keverék jótékony hatásairól, használjuk a Touch változatot.

doTERRA Air olajkeverék

Használjuk a praktikus doTERRA Air Balm légúttisztító stiftet is!

Előnye, hogy könnyen felvihető, gyorsan felszívódik és a benne található illóolajok hatékonyan támogatják könnyed légzésünk. A doTERRA Air légúttisztító stiftet az egyedülálló adagolási módja és ereje teszi olyan különlegessé. Használatakor az illóolajok természetessége azonnal érezhető és hűsítő hatással bír bőrünkre, anélkül, hogy zsíros, ragacsos érzetet hagyna maga után. A kicsi és praktikus doTERRA Air Stick ideális útközbeni használatra is, hiszen hosszan tartó hatásának kifejtéséhez csak kis mennyiség szükséges. Természetesen ebbe a parktikus stiftbe is bezárta a márka az összes olyan illóolajat, amely gyorsan és hatékonyan nyugtatja légutainkat. 

doTERRA Air stift

A doTERRA Air előnyeinek még kényelmesebb kihasználása érdekében az összetevők cukorka formájában is kaphatók

Így a garantáltan tiszta, tesztelt minőségű illóolajok kombinációja ízletes formában közvetlenül a szánkba és a torkunkba juthat. Előnye, hogy mindig kéznél van, és csak egy mozdulat és már tisztább is a légzésünk, ezért a doTERRA Air Drops a tavaszi, őszi megfázásokkal tarkított időszakban különösen ajánlott.

doTERRA Air Drops

Szűrő
1