Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

doTERRA Adaptiv™

A doTERRA Adaptiv termékcsalád előnyei

A márka küldetése kezdettől fogva az volt és az is marad, hogy a természettel összhangban a leghatásosabb illóolajokat megosszák velünk, hogy mi is megtapasztalhassuk élővilágunk erejét.

A doTERRA illóolajok felhasználási lehetősége nagyon széles, ezáltal óriási hatással vannak testünkre és lelkünkre. Használatukkal érezhetjük ezeknek az illóolajoknak a közérzetünkre és vitalitásunkra gyakorolt jótékony és holisztikus hatását. Ne feledjük, hogy az illóolajok pihentető és nyugtató, de egyben élénkítő hatással is rendelkeznek. Cseppjeik serkentő hatással lehetnek szervezetünk védekező képességére is. Például a vadnarancs energizáló, az ilang-ilang fa jellegzetes aromája nyugalmat kölcsönöz, ugyanakkor illatával feldobja hangulatunk.

doTERRA Adaptív termékek

AdoTERRA Adaptiv illóolaj keverék termékcsalád egy csodálatosan nyugtató illatkompozíció, amely ideális választás a nyugtalan és stresszes időkben

Az illóolajok megfelelő összetételének köszönhetően a doTERRA Adaptiv termékcsalád tagjai nyugtató és kiegyensúlyozó hatásúak, és segítenek leküzdeni a mindennapi rohanás okozta stresszt is. A szorongás és a pánik érzete is enyhíthető használatukkal, és gyakran teljesen feloldható ezeknek a keverékeknek a segítségével. Alkalmazásuknak köszönhetően testünk és a lelkünk megnyugszik, segítenek a nyugtalanság leküzdésében is, és ellensúlyozzák a mentális kimerültségünket. A kiegyensúlyozott és nyugodt alvás alapját is megteremthetik anélkül, hogy kimerülnénk a nap folyamán. De ezenkívül az Adaptiv illóolaj keverék termékcsaláddal ellensúlyozhatjuk az érzelmek túlzott és ellenőrizhetetlen kitöréseit is. Ideális nyugtalan és feszült gyermekek számára is.

AdoTERRA Adaptiv Calming Blend illóolaj keverék jellemzői

Ezt az illóolaj keveréket az alkalmazkodóképesség olajaként is emlegetik. Segít nyugodtan átvészelnünk a kihívásokkal teli időszakokat, és optimálisan alkalmazkodnunk a változásokhoz. De milyen esszenciális illóolajokat is tartalmaz ez a keverék? A levendula virágából nyert levendulaolaj különösen nyugtató és ellazító hatású, a vadnarancs héjából finoman hidegen sajtolt illóolaj segít feldobni a hangulatunk és pozitívan energizáló aromájú. A rozmaringolaj emellett energetizál, és fűszeres illatával segít egyensúlyban tartani lelki békénk, különösen a stresszes napokon. A vadmenta leveleiből kivont illóolaj frissítő és élénkítő hatású, pozitív hangulatot biztosít. A neroli egy elbűvölő virágillat, mely elvarázsolja, melengeti és megérinti a szívünk. A copaibafából nyert copaiba illóolaj elsődlegesen erőt és bizalmat garantál, ezáltal segít megnyugtatni és csillapítani szorongásunk. Az illatkompozíció édes és lágy lekerekítéseként a magnólia páratlan virág illatával biztosítja szívünk melegét.

doTERRA Adaptív termékcsalád

A doTERRA Adaptiv Touch golyós illóolaj keverék kellemesen nyugtató hatású, amelyet bárhol bármikor használhatunk

Ez a kiszerelés ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, csak egy nagyon praktikus csomagolást kapott, hogy útközben, az irodában, vizsga előtt is használhassuk. Egyszerűen egy mozdulattal felviszünk ebből a különleges illatkeverékből testünkre, és már ki is fejti fantasztikus hatását. Kényeztessük magunk ezzel a nyugtató, pihentető illatkeverékkel a mindennapok során, legyünk bárhol is.

Szűrő
1