Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

doTERRA On Guard™

doTERRA On Guard termékcsalád - a természetes védőpajzs

A doTERRA On Guard az egyik legnépszerűbb doTERRA termékcsalád, amely rendkívül széles termékpalettával rendelkezik. A doTERRA On Guard készítmények hihetetlenül sokoldalúan használhatók az egészségünk megőrzése érdekében.

Miért használjunk doTERRA On Guard készítményeket?

A doTERRA On Guard termékcsalád teljeskörű védelmet nyújt testnek és léleknek egyaránt. Mivel rohanó világunkban annyi negatívum ér minket, egyre fontosabb, hogy immunrendszerünket a lehető leghatékonyabban védjük. A stressz, a feszült helyzetek is jelentősen gyengítik védekezőrendszerünk, ezért szervezetünknek egész évben a lehető legjobb támogatásra van szüksége. Miért létfontosságú ez? Az immunrendszerünk szervezetünk egyik legösszetettebb mechanizmusa, amely azonnali védekezést nyújt a baktériumok, a vírusok, és a méreganyagok ellen. A doTERRA On Guard termékcsalád megelőző hatással is segíti szervezetünk védekezését.

Mely doTERRA illóolajok segítenek immunrendszerünk megóvásában?

Ha úgy érezzük, hogy immunrendszerünknek sürgősen segítségre van szüksége, vagy csak szeretnénk megelőzni a bajt, akkor vegyük igénybe a természet erejének támogatását. Az On Guard termékekben található esszenciális illóolajok hatékonyan támogatják immunrendszerünk. Melyek ezek az illóolajok? A vadnarancs, a szegfűszeg, a fahéj kéreg, az eukaliptusz és a rozmaring illóolajok. Az energizáló és hangulatjavító illóolajok soha nem hiányozhatnak háztartásunkból, különösen az átmeneti időszakban, de egész évben nagy segítséget nyújtanak a megelőzésben is.

A doTERRA On Guard termékcsalád használatával védőpajzsként óvjuk szervezetünket a kórokozók ellen, valamint természetes fertőtlenítő és tisztító hatással is rendelkeznek.

Az On Guard esszenciális illóolajat belsőleg vagy frakcionált kókuszolajjal hígítva alkalmazhatjuk talpunkon, nyakunkon vagy csuklónkra helyezve. Különösen intenzíven hat a láb reflexpontjaira. Diffúzorban használva természetesen tisztítja a levegőt, akár otthon, akár az irodában vagy jógázás közben is.


doTERRA On Guard termékek

Milyen készítményeket tartalmaz a doTERRA On Guard termékcsalád?

A doTERRA On Guard Blend esszenciális illóolajnapi használata erősíti immunrendszerünk funkcióit. Egyedülálló illatával természetes és hatékony alternatívát kínál a mesterséges termékekkel szemben. Keverjük össze az On Guard illóolajat egy pohár vízzel, így nemcsak egészségünkért teszünk, de íze is kellemes. Az On Guard Blend illóoalajat számos doTERRA termékbe beépítette a márka, hogy többféleképpen is kiaknázhassuk előnyeit. A doTERRA On Guard számos terméket kínál különböző típusú tisztítási céllal. Például az On Guard kézfertőtlenítő permetet, az On Guard cukorkákat, az On Guard gyöngyöket, az On Guard Touch és az On Guard lágyzselatin kapszulákat, amelyet akkor érdemes használnunk, ha úton vagyunk. Az On Guard háztartási termékek széles választékát pedig, mint például az On Guard univerzális tisztítószert, az On Guard habzó kézmosót és az On Guard szájápolási termékeket: a szájvizet, a fogkrémet, a fogselymet, otthoni használatra fejlesztette ki a márka. A személyes gondoskodást az On Guard törlőkendő teszi teljessé.


Szűrő