Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

doTERRA MetaPWR™

Milyen előnyöket nyújt a doTERRA MetaPWR termékcsalád alkalmazása?

A MetaPWR készítményeket a márka azzal a céllal fejlesztette ki, hogy támogassa az egészséges életmódot, amelynek középpontjában a megnövekedett vitalitás, a jobb étkezési szokások és a jó közérzet megőrzése áll. A MetaPWR termékekben található természetes összetevőket a doTERRA kifejezetten az anyagcsere hatékonyság optimalizáló képességük miatt választotta ki. A MetaPWR nemcsak egy termékcsalád, hanem egy olyan testfiatalító, sejtmegújító táplálékkiegészítő program, amely segít nekünk abban, hogy egészségesen éljük életünk. Ennek elengedhetetlen része a helyes anyagcsere, a tökéletes energiaegyensúly.

Az optimális anyagcsere támogatása érdekében a doTERRA a MetaPWR rendszerrel egy hatékony és innovatív termékcsaládot hozott létre. Mert minél erősebben és hatékonyabban működik anyagcserénk, annál jobb a közérzetünk. Hiszen ahogy a szépség is, a vitalitás is belülről fakad. A minőségi táplálkozással, a napi testmozgással, az elegendő és pihentető alvással egyetemben a MetaPWR termékcsalád támogat minket abban, hogy jólétünk töretlen maradjon, súlyunk optimális, megjelenésünk ragyogó és fiatalos legyen. Ez a doTERRA termékcsalád serkenti az anyagcserénk, támogatja az emésztésünk, csökkenti az éhségérzetünk, ezáltal elősegíti aktivitásunk, jó közérzet és az ideális testsúlyt biztosít.

Mit jelent a MetaPWR megnevezés?

A MetaPWR megnevezésének első része a metabolizmus rövidítése, ami az anyagcsere orvosi és biokémiai elnevezése, ami a szervezetünkben végbemenő anyag- és energiaáramlást jelenti. A metabolizmus során a környezetből a szervezetünkbe, sejtjeinkbe kerülő tápanyagok lebomlanak, átalakulnak és a sejtjeink saját anyagaivá válnak. A megnevezés másik része, a PWR pedig a Personal Wellness Realized angol kifejezés rövidítése, amely magyarul megvalósult személyes wellnesst jelent.

doTERRA MetaPWR termékek

A doTERRA MetaPWR rendszernek milyen hatása van szervezetünkre?

   • Optimalizálja az anyagcserénk
   • A zsírsejtjeink zsugorodnak
   • Az étel utáni sóvárgás elkerülhető
   • Optimalizálja súlykezelésünk és az ideális testsúly megtartásában is segít
   • Csökkenti az oxidatív stresszt
   • Javítja állóképességünk és energiát ad
   • Növeli a jó közérzetünk
   • Elősegíti pihentető alvásunk
   • Feszes és fiatalos bőrt biztosít
   • Ízületeink rugalmasak maradnak
   • Az öregedési folyamatot lassítja
   • Magas életminőséget biztosít egészen idős korig 

Hogyan alkalmazzuk a doTERRA MetaPWR rendszerét?

   • Cseppentsünk 2-3 cseppet a MetaPWR Blend illóolaj keverékből 240 ml langyos vízbe és igyuk meg reggel éhgyomorra. Amikor szükséges és szeretnénk elkerülni az étel utáni sóvárgást, akkor naponta többször is megismételhetjük mindezt. Opcionálisan a MetaPWR lágyzselatin kapszula is használható kiegészítésként vagy helyette.
   • Ha útközben vagyunk, akár napi 4 MetaPWR Beadlets gyöngyöcskét is bevehetünk, ha ránk tör az éhség!
   • Illesszünk be napi rutinunkba 1-3 MetaPWR lágyzselatin kapszulát, javasolt reggel-délben-este használni.
   • Vegyünk be egy MetaPWR Assist kapszulát 15-30 perccel a főétkezés vagy egy szénhidrátban gazdag étkezés előtt, naponta legfeljebb 3 alkalommal.
   • Egy zacskó MetaPWR Advantage italport építsünk be a napi rutinunkba. Megfelelő mennyiségű vízhez egyszerűen adjuk hozzá a zacskó tartalmát és igyuk meg. Ideális reggeli vagy ebéd helyettesítésére.

   doTERRA MetaPWR rendelés

Milyen készítmények alkotják a doTERRA MetaPWR termékcsaládot?

A márka a MetaPWR illóolaj keveréket a megnövekedett vitalitás és a jó közérzet megőrzése érdekében fejlesztette ki. Milyen illóolajokat is tartalmaz ez az olajkeverék? A grapefruit, a citrom, a borsmenta, a gyömbér és a ceyloni fahéj illóolaját. Ez a citrusos illóolajok kombinációját tartalmazó olajkeverék fokozza kedvenc italaink, turmixaink vagy napi víz bevitelünk ízét. Egy csepp elég! Citromos, fűszeres és mentás aromája serkentő és élénkítő hangulatot varázsol otthon, az irodában vagy az edzőteremben egyaránt.

A MetaPWR Beadlets gyöngyök egyszerű és kényelmes módját biztosítják számunkra, hogy akár útközben, akár a mindennapi wellness- és edzésprogramunkba beépítsük a MetaPWR illóolaj keverék használatát.

A doTERRA kifejlesztette ezt a kényelmes, könnyen fogyasztható tápióka lágyzselatin kapszulát, amely szintén a MetaPWR illóolaj keveréket tartalmazza. Ezeket a kapszulákat úgy alakította ki a márka, hogy optimális emésztést biztosítsanak számunkra, és elősegítsék a belső stabilitásunkat a magas fizikai teljesítmény elérése érdekében. Fontos, hogy egyik MetaPWR termék sem tartalmaz génmódosított növényeket, tejtermékeket, szóját, glutént, tartósítószert, mesterséges édesítőszert vagy aromát. 

doTERRA MetaPWR Advantage italpor keverékben minden benne van, és mindent tartalmaz, ami támogatja szervezetünk fiatalságának megtartását és regenerálódását, valamint ami biztosítja magas életminőségünket idős korunkban is. Lassítja a bőr, az izmok és az ízületek, valamint sejtjeink öregedését. Mindezt olyan különleges összetevők biztosítják, mint a hiarulonsav, a sörélesztő, a vérnarancs és a homoktövis kivonata, valamint a biológiailag hozzáférhető liposzómás C-vitamin. De nem szabad megfeledkeznünk a rezveratrolokról és a fitoceramidokról sem. Ezen értékes összetevőkön kívül a doTERRA MetaPWR Advantage italpor 9 különböző típusú kollagént tartalmaz. Mindezeket fenntarthatóan fogott hidegvízi halakból nyeri ki a márka.

Tegyük ételeinket táplálkozási szempontból értékesebbé a MetaPWR Assist kapszula segítségével. Minden kapszula eperfa levél kivonatot, berberint, fahéj kéregport és doTERRA illóolaj keverékeket tartalmaz. Például a borsmenta illóolaj hozzáadása számos jótékony hatása javítja teljesítményünk. Ha a nap legtáplálóbb étkezése előtt vesszük be ezt a kapszulát, akkor rendkívül jótékony hatással lesz szervezetünkre.

Szűrő
1