Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

doTERRA ZenGest™

Emésztőrendszerünk általános egészsége érdekében használjunk doTERRA ZenGest készítményeket

Amit a doTERRA ZenGest termékcsaládról tudni érdemes

A doTERRA ZenGest termékcsalád kényelmes és egyszerű módját kínálja annak, hogy a bennük található illóolaj keverékek előnyeit alkalmi gyomorpanaszaink enyhítésére kihasználjuk. Akár nyaralni utazunk, ahol egzotikus ételek várnak bennünket, akár családi eseményre megyünk, ahol számunkra különleges fogások készülnek vagy egyszerűen túl sokat ettünk, a ZenGest illóolaj keverék vagy lágyzselé kapszula segít az emésztési problémák leküzdésében. Utazáskor cseppentsünk egy csepp ZenGest illóolajat csuklónkra, majd vegyünk egy mély levegőt, és már élvezhetjük is az olajkeverék édes menta illatát, amely még élvezetesebbé teszi utazásunk. Bőséges étkezés után adjunk három-négy csepp ZenGest illóolaj keverékünkből a kedvenc diffúzorunkba, hogy édes, mentolos és nyugtató aromát kapjunk.

De milyen illóolajokat tartalmaz ez a termékcsalád? A kardamom, a koriander, a gyömbér és az édeskömény enyhíti az alkalmankénti gyomor- és emésztési zavarokat. A borsmenta, az ánizs és a kömény segíti az emésztést, és hozzájárul az egészséges bélrendszer fenntartásához. A ZenGest készítményei belső használat esetén segítenek csökkenteni a gázképződést. A bennük található illóolajoknak köszönhetően fűszeres, édes és mentás aromával egészíthetjük ki a nyugtató hasi masszázst.

Csökkentsünk alkalmi emésztési zavarunkat ZenGest lágyzselé kapszulával! 

Minden lágyzselé kapszula 120 mg ZenGest illóolajat tartalmaz, amely elősegíti az emésztőrendszerünk általános egészségének megtartását. A ZenGest lágyzselé kapuszlák tökéletesek útközben, vagy azoknak, akik egyszerű módon szeretnék élvezni a ZenGest illóolaj keverék jótékony hatásait. Egy egyszerű mozdulattal szánkba helyezzük, lenyeljük, és a könnyen oldódó kapszula rövid időn belül már kis is fejti hatását. Természetes módon nyugtatja alkalmi gyomorpanaszainkat.

Hogyan alkalmazzuk a ZenGest illóolaj keveréket?

Amennyiben a ZenGest illóolaj keveréket szeretnénk alkalmazni, használjuk a Touch változatot, amely már hígított állapotban csak arra vár, hogy kifejtse jótékony hatását. De magunk is összekeverhetjük a ZenGest-t frakcionált kókuszolajjal, amelyet például egy gyengéd hasmasszázshoz használhatunk. Hogyan alkalmazzuk? Tíz csepp frakcionált kókuszolajhoz adjunk egy vagy két csepp ZenGest illóolajat. Majd végezzünk körkörös mozdulatokat hasunkon, miközben az olajkeverék kellemes, nyugtató aromát szabadít fel. Tehetünk néhány cseppet ebből az illóolaj keverékből egy pohár vízbe vagy egy csésze teába is, hogy elősegítsük az emésztésünk, csillapítsuk az alkalmi gyomorpanaszainkat, és támogassuk egészséges emésztőrendszerünk.

Hogyan frissíthetjük fel magunk egy kiadós, ízekkel teli étkezés után?

Cseppentsük egy csepp ZenGest illóolajat 60 ml vízbe, majd keverjük el. Vegyünk egy kortyot a szánkba, mintha szájvizet használnánk, majd tartsuk is ott mielőtt kiköpnénk, ezután frissítő, mentás íze lesz szánknak.

 

Szűrő
1