Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

doTERRA Kids™

A doTERRA Kids termékcsalád előnyei

A doTERRA Kids Collection illóolajai már használatra kész olajkeverékek, amelyeket kifejezetten gyermekek számára fejlesztett ki a márka. Ezekkel az olajokkal a leghatékonyabban támogathatjuk gyermekeink testi és lelki fejlődését. Az olajkeverékek fejlesztésekor a márka szakembereinek a biztonság volt a legfontosabb, hiszen, ha a gyermekeinkről van szó, akkor ez az első. Ezután következett a hatékonyság és a felhasználóbarát kiszerelés. A doTERRA Kids kollekció szabadalmaztatott, előhígított olajkeverékei tökéletes lehetőséget biztosítanak arra, hogy gyermekeinkkel megismertessük a természet és ezen belül az illóolajok erejét.

Hogyan használjuk a doTERRA Kids illóolajokat?

A doTERRA Kids termékcsaládba tartozó hatékony olajkeverékeket egyedülálló összetétel jellemzi. Tökéletesek gyermekeink szervezete számára és kíméletesek bőrükhöz. Ráadásul az olajoknak nagyon jó illatuk van, amit a gyermekek is imádnak. Az illóolajokat évezredek óta használjuk az egészséges életmód támogatására, de használatukkor a megfelelő alkalmazás döntő jelentőségű, különösen a gyermekeknél. Ne feledjük, az illóolajok hatékonyságukat már nagyon kis mennyiségben is kifejtik, ráadásul a gyerekek alacsonyabb testtömegük miatt kevesebb illóolaj keveréket igényelnek, mint mi felnőttek. Ezenfelül gyermekeink bőre vékonyabb és érzékenyebb, mert testük még fejlődésben van. Nagyon fontos, hogy az illóolajokat gyermekeinknél mindig hígítva használjuk, és próbaként a lábaikra csepegtessünk először, mert ott a legvastagabb a bőrük.

A doTERRA Kids olajkeverékeket óvatosan helyezzük az érintési pontokra, például a nyakra, a csuklóra és a lábfejre. Ezen olajkeverékek mindegyike célzott érzelmi egészségügyi előnyökkel jár. Ne feledjük, gyermekeink érzelmi egészsége az általános egészség fontos része.

A doTERRA Kids olajkeverékeket érzékenybőrű felnőttek is használhatják!

A gyermekeknek szánt illóolajok egyedülálló, gyermekbarát keverékek, amelyek gyermekeink jólétét szolgálják. A felnőtteknek kifejlesztett, bevált doTERRA olajkeverékeket a márka a Kids termékcsalád esetén édesebb és virágosabb olajokkal helyetesítette. Az eredmény csodálatosan kellemes és gyermekbarát olajkeverékek, amelyek érzékenybőrű felnőttek számára is kiválóan alkalmasak.

doTERRA Kids termékek

Segítsük gyermekeink fejlődését doTERRA Kids illóolajokkal!

A doTERRA olajkeverékekkel gyermekeink felkészültek lesznek az egyre növekvő kihívásokra, amelyekkel nap mint nap szembesülnek. Bármilyen problémába is ütköznek, mindig náluk van a kis segítőjük, hiszen a doTERRA Kids illóolaj keverékek kicsi és praktikus kiszereléssel rendelkeznek.

AdoTERRA Kids Collection a következő olajkeverékeket tartalmazza:

Olajkeverékek gyermekeink elméjének serkentéséhez:

Olajkeverék gyermekeink testének vitalitásának fokozására

   • Jó közérzetet és a vitalitás érzetét biztosítja gyermekeink számára a doTERRA Stronger olajkeverék, amely cédrusfa, litsea, tömjén és rózsa illóolajokat tartalmaz.
   • A doTERRA Rescuer olajkeverék csökkenti gyermekeink feszültségét és elősegíti az ellazulásukat, mindebben a copaiba, a levendula, a fodormenta és a zanthoxylum illóolajok segítenek.
   • Emésztést elősegítő olajkeverék a doTERRA Tamer, amelyben fodormenta, japán borsmenta és gyömbér illóolaj található.

Olajkeverékek gyermekeink lelkének ápolására

   • A doTERRA Steady olajkeverék segíthet enyhíteni a stressz vagy a szorongás érzetét, amely amyris, balzsamfenyő, koriander és magnólia illóolajokat tartalmaz.
   • A doTERRA Brave olajkeverék segít gyermekeinknek leküzdeni a kétségeket és a bizonytalanságot, amely vadnarancs, amyris, osmanthus és fahéj kéreg illóolajokat tartalmaz.
Szűrő
1