Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

doTERRA Serenity™

Élvezzük együtt a doTERRA Serenity termékcsalád előnyeit

Az egészséges életmód egyik fontos alapfeltétele a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás. Felnőtteknél ez körülbelül 7-8 órát jelent. Hazánkban a felnőttek körülbelül 33 százaléka nem éri el az ajánlott pihentető alvással töltött órák számát, és körülbelül öt felnőttből egy szenved álmatlanságtól vagy alkalmankénti alvásproblémákkal. Az alváshiány számos egészségügyi kockázattal jár, és szinte minden szervünket megterheli, főleg, ha túlsúlyosak vagyunk. A megfelelő alvás mennyisége befolyásolja a fogyás képességét vagy az egészséges testsúly megtartását. Az alvás minősége és megfelelő mennyisége elengedhetetlen ahhoz, hogy fizikailag és szellemileg egészségesek maradjunk. A Serenity Restful Blend illóolaj keverék pihentető alvást biztosít és nyugtató illata még a stresszes napokon is ellazít bennünket.

Milyen illóolajokat rejt a doTERRA Serenity termékcsalád?

A gondosan válogatott illóolajokat tartalmazó doTERRA Serenity olajkeverék oldja feszültségünket, megnyugtatja érzelmekeinket és nyugalmat biztosít. Ez az olajkeverék ideális lefekvés előtt, amely lehetővé teszi, hogy nyugodtan aludjunk, ezentúl csökkenti szorongásunk, és még gyermekeink pihentető alvását is biztosítja. Természetesen nemcsak a Restful Blend olajkeverékben, hanem a doTERRA Serenity termékcsalád összes tagjában megtalálható illóolajok is CPTG tanúsítvánnyal rendelkeznek. Milyen illóolajokat találunk ezekben a nyugtató készítményekben? A levendula, a majoránna, a római kamilla, az ylang ylang, a hawaii szantálfa és a vaníliabab kellemes illóolajait tartalmazza ez a kollekció. Ezenkívül még megtalálható benne a ho-fa, a haiti édesfű illóolaja is.

Hogyan használjuk a doTERRA Restful Blend illóolaj keveréket?

Csepegtessünk három vagy négy csepp doTERRA Serenity Blend olajkeveréket az általunk választott diffúzorba, hogy megnyugtató illattal töltsük meg szobánkat. Ez az aromás olajkeverék ideális meditációhoz vagy egy nyugtató relaxációhoz is. Miközben lefekvéshez készülünk helyezzünk egy-két csepp Serenity olajkeveréket saját vagy gyermekünk lábfejére, hogy nyugtató hatása átjárja testünket. Esetleg cseppentsünk ebből az illóolaj keverékből párnánkra vagy öntsünk öt-tíz cseppet egy vízzel teli spray palackba, hogy ágyunk körül kellemesen aromás párát hozzunk létre. Fújjuk be ágyneműnket is, azonnal élvezhetjük ennek az olajkeveréknek a pihentető hatását.

A nyugodt éjszakai alvás záloga a doTERRA Serenity lágyzselatin kapszula

A doTERRA Serenity lágyzselatin kapszula az illóolajok és a természetes növényi kivonatok egyedülálló kombinációja, amely mellékhatások nélkül segít a pihentető alvásban. Ez a lágyzselatin kapszula az L-teanin pihentető hatását a citromfű, a maracuja és a kamilla nyugtató élményével egyesíti, hogy elősegítse a gyengéd ellazulást és a pihentető alvást. A Serenity lágykapszula napi használata nem okoz levertséget, fáradtságot, amely más mesterséges alapanyagot tartalmazó nyugtatók magukban foglalnak.

A Serenity lágyzselatin kapszula előnyei:

●      Alkalmanként enyhíti az álmatlanságot

●      Elősegíti az egészséges pihenést és alvást

●      Segít a pihenésben, anélkül, hogy másnap levertnek éreznénk magunkat

●      Támogatja az elalvás könnyedségét

●      Elősegíti a pihentető alvást

●      Nyugtatja idegrendszerünket

Szűrő
1