Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

Fényvédők

A doTerra Sun Care fényvédő termékcsalád előnyei és tulajdonságai

 

A doTERRA Sun fényvédő termékcsaládja természetes, biztonságos és rendkívül hatékony összetevőket tartalmaz. A doTERRA napkrém, fényvédő spray és fényvédő stift hatékony védelmet nyújt az UVA/UVB sugarak ellen. Ezen fényvédő termékek SPF 30+ faktorral rendelkeznek, kivételt képez a stift, amely 40+ faktoros védelmet biztosít. De amennyiben napozás után is szeretnénk ápolni bőrünket, válasszuk a napozás utáni spray-t vagy hidratáló krémet. A doTERRA Sun Care termékcsalád egyedi, bőrünket természetes módon tápláló összetevőket kombinál olyan virágos, frissítő és élénkítő illatokkal, mint a magnólia, az ylang ylang, a vörös mandarin, a citromfű, a sárgarépamag és a tömjén. A napozás utáni spray-nk hialuronsavat, aloe verát és árnika kivonatot tartalmaz. A Sun Care fényvédő termékcsalád növényi alapú, hidratáló, minden bőrtípusra alkalmas, óceánbarát és nem hagynak fehér foltot a bőrön.

 doTerra Sun Care fényvédő termékcsalád

A doTERRA fényvédő termékcsalád előnyei

A termékcsalád fejlesztése során a márka fejlesztőinek fontos volt, hogy teljesítsék a márka három alappillérének számító elvárást annak érdekében, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek büszkén viselik a doTERRA márkanevet. Először is, a fényvédő termékcsaládba tartozó termékeknek minden bőrtípusra alkalmasnak, valamint a doTERRA által összeállított formulának táplálónak, antioxidánsokban gazdagnak és hidratálónak kellett lennie. Másodszor, a termékeknek környezettudatosnak és vegánnak kellett lenniük. Ne feledjük, a márka számára nagyon fontos a környezetünk védelme, ezenbelül az óceánok megóvása. Ezért a doTERRA rendkívül nagy figyelmet fordít arra, hogy azok a termékek, amelyek a tengerek, óceánok vizével kapcsolatba kerülnek, azok ne károsítsák a korallzátonyokat. Ezért a doTERRA fényvédő termékcsalád egy extra előnyt jelent azok számára, akiknek szintén fontos vizeink élővilágának oltalmazása, ezzel is hozzájárulva a víz alatti ökoszisztémák egészségesebbé és boldogabbá tételéhez. Hiszen a korallzátonyok közelében a hagyományos napvédő krémek használata tilos. Harmadszor, a doTERRA napkrémnek, stiftnek, spray-nek kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó összetétellel kell rendelkezniük.

Legvégül szeretnénk hangsúlyozni, hogy minden doTERRA Sun Care termék káros, szintetikus összetevőktől mentes, beleértve az oxibenzont, parabéneket, ftalátokat stb. A doTERRA fényvédő nem komedogén, gazdag antioxidánsokban, E-vitaminban és olyan tápláló növényi anyagokban, mint például az evodia, vagy a szőlőmagolaj.

 doTerra Sun Care naptej

Mi a különbség a hagyományos napkrém és a doTERRA fényvédő között?

A hagyományos napkrémeket úgy tervezték, hogy elnyeljék az UV-sugarakat, míg a természetes doTERRA fényvédők visszaverik azokat. Az UV-sugarakat elnyelő hagyományos napkrémek általában 20 percet vesznek igénybe míg hatásukat kifejtik. Sajnos a szakemberek az ezekből a termékekből származó egyes hatóanyagokat jóval a napozás után is kimutatták a véráramban! A hagyományos napkrémekben található egyes alapanyagok megzavarhatják hormonháztartásunk, és bőrallergiát vagy egyéb problémákat okozhatnak. Ezzel szemben a természetes doTERRA fényvédők visszaverik az UV-sugarakat, és azonnal széles spektrumú védelmet nyújtanak. Nem bomlanak le az UV sugarak hatására. A legfontosabb természetes fényvédő alapanyagok a titán-dioxid és a cink-oxid, amely összetevőket a doTERRA fényvédő termékcsalád tagjai is tartalmaznak. Mindkettő biztonságosnak tekinthető minden bőrtípus esetén.

doTerra Sun Care napvédők
Szűrő
1