Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

Aroma diffúzorok

Aroma diffúzorok

Az illóolajok párologtatására szolgáló diffúzoraink számos helyen használhatók, otthonunkban, szalonokban, rendelőkben, szállodákban és egyéb intézményekben egyaránt. A doTERRA aroma diffúzor elegáns megjelenésének köszönhetően nem csak hasznos párásító berendezés, hanem otthonunk, szalonunk dísze is. Gyakran használjuk kozmetikai kezelések vagy masszázsok kísérő elemeként is. Manapság otthonainkban is egyre elterjedtebb az illóolajok párologtatására szolgáló diffúzor használata. Ezek a formatervezett doTERRA aroma diffúzorok a lakásunkban bárhol elhelyezhetők. A döntés a miénk, hogy melyik helyiségben, polcon, ablakpárkányon szeretnénk őket elhelyezni. 

Teremts otthonodban kellemes hangulatot a doTERRA aroma diffúzor segítségével!

A doTERRA essenciális illóolajokat nem csak magáncélra, hanem az aromaterapeuták, természetgyógyászok, orvosok is előszerettel használják. A természetes olajok kellemes illatai pozitívan befolyásolják a helyiség vagy akár az egész lakás, ház hangulatát. Azért, hogy az illat optimális mértékben legyen jelen a helyiség légterében, a különböző hangulatokhoz nemcsak számos illóolajat kínálunk, hanem kiváló minőségű aroma diffúzorokat is, amelyek mindegyike elegáns megjelenéssel rendelkezik. Webáruházunkban aromapárologtatókat, aromás párásítókat, ultrahangos párologatókat is forgalmazunk.

Hogyan fejtik ki hatásukat az illóolajok az aromás párologtatóban?

Amikor az illóolajokat az orrunkkal érzékeljük, azok hatással vannak a limbikus rendszerünkre, mivel szaglásunk közvetlenül kapcsolódik az agyhoz. Az aromaterápia lényege pontosan ezen az elven alapul. Ráadásul ezeket a hatékony illóolajokat a márka a legkülönfélébb hagyományos növényekből és egzotikus gyógynövényekből nyeri. Ezen illóolajok mindegyike ilyenkor fejti ki jótékony hatását, és így segít a legkülönfélébb panaszok kezelésében, enyhítésében. Az aromaterápia pozitív hatásait akkor tudjuk a legnagyobb mértékben kiaknázni, ha a jó minőségű illóolajok mellé jó minőségű aroma diffúzort vásárolunk, hogy az értékes aromák a lehető legjobban hassanak szervezetünkre.

Az aroma diffúzorok, aroma párásítók előnyei

Egyre többen fedezzük fel magunknak az illóolajokat, és szeretnénk nap mint nap érezni azokat az illatokat, amelyek pozitívan hatnak az egészségünkre és a közérzetünkre. A helyiségben történő optimális párologtatás és ezáltal a maximális hatás elérése érdekében nincs elegánsabb megoldás, mint egy dekoratív aroma diffúzor, mellyel az illóolajok kellemes illata egyenletesen oszlik el a helyiség levegőjében. A doTERRA tetszetős kialakítása mellett a diffúzoraink további előnyt is kínálnak. Például folyamatosan ideális páratartalmat tartanak fenn napközben vagy éjszaka, mivel akár 22 órán át is párologtatnak. Mindezt rendkívül halkan teszik. Könnyen kezelhetők, mivel a víz és az esszenciális illóolajok hozzáadása nagyon egyszerűen történik, csak bele kell önteni őket. Az aromás párásítónak további előnye, hogy nem csak kellemes illatot biztosít otthonunkban, hanem egészségünkre is jótékony hatással van. Biztonsági funkcióval is rendelkezik, amint a víztartály kiürül, az aroma diffúzor automatikusan kikapcsol.

A doTERRA Volo ultrahangos párologtató tulajdonságai

Az ultrahangos párologtatók finom ködöt hoznak létre, miközben harmonikus hullámokat bocsátanak ki, amelyek nyugalmat árasztanak. Használatuk ugyanolyan egyszerű, mint az aroma párásítóké. Töltsük fel vízzel, majd adjunk hozzá néhány csepp illóolajat, kapcsoljuk be és már be is lélegezhetjük a nyugtató illóolajok kellemes illatát. A márka ultrahangos párologtatója ónix- és márványbevonattal kapható. A doTERRA Volo használata nem csak egészséges, hanem jól is mutat bármely stílusú lakásban, házban. Kézzel, műgyantából készült felső része mutatós gyémántmintával rendelkezik, amely választható fényerő szabályozással is. A Volo ultrahangos illóolaj párologtató személyre szabható páramennyiséget bocsát ki különböző időzítéssel. Választhatunk egy-, három- és hatórás beállítás között. De a legalacsonyabb párologtatás mellett is akár 14 órán keresztül képes a levegőbe juttatni a nyugalmat árasztó illatokat.


Szűrő
1