Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

Dezodorok

Miért használjunk doTERRA dezodort?

 

Mindannyiunkkal megtörtént már biztosan, hogy egy stresszes nap folyamán azt vesszük észre, hogy kellemetlen szag vesz minket körbe. Ez rettentő kellemetlen, mert az a fránya dezodor ismét cserbenhagyott minket. Ebben az esetben a nap hátralévő részében a kezünket szorosan a testünkhöz szorítjuk. Ez nem csak kellemetlen, de elég fárasztó is. De ha őszinték akarunk lenni önmagunkhoz, mikor megfogalmazódik bennünk az a kérdés, hogy hol és honnan származnak az információk, amik alapján dezodort választunk, akkor azonnal a nagy világmárkák hirdetései jutnak eszünkbe. De tudjuk egyáltalán, hogy ezek a dezodorok mit tartalmaznak? Nem, ugye? Pedig az elmúlt években egyre többet hallani a közismert márkák dezodorjainak az emberi szervezetre gyakorolt káros hatásairól.

doTERRA esszenciális dezodorok 

Miért válasszunk esszenciális illóolajokat tartalmazó dezodort?

A dezodorok többségében alumíniumsók gondoskodnak arról, hogy összehúzzák bőrünk pórusait, így azok szervezetünkből nem tudnak kiürülni, és ez bőrirritációhoz vezethet. De emellett sajnos találkozhatunk a drogériák, élelmiszerüzletek polcain olyan izzadásgátlókkal is, amelyek triklozánt is tartalmaznak. Ez egy szintetikus tartósítószer. Ezt a gyártók elsősorban baktérium- és gombaölő hatása miatt használják. A bőrünk kissé savas PH-értéke meghatározza, hogy milyen mikroorganizmusok élhetnek rajta. A felszínén ugyanis több száz vagy akár több ezerfajta baktérium, élesztőgomba él, aminek összességét mikrobionnak nevezzük. Amennyiben ezeket elpusztítjuk, akkor azzal roncsoljuk bőrünk természetes összetételét, amely allergiás reakciót válthat ki. De azt is előidézheti, hogy a dezodorokban található káros anyagok a bőrt áteresztővé teszik, így a káros anyagok a szervezetünkbe juthatnak.

 

Ezeket szem előtt tartva, fontos, hogy olyan dezodort válasszunk magunknak, mely amellett, hogy segít megőrizni a frissesség érzését, szervezetünkben nem okoz komoly károkat. A doTERRA dezodorok teljesen természetes alapanyagokból készülnek, esszenciális illóolajok képezik összetételük alapját. Ciprus, teafa, cédrus, bergamott illóolajok. Ennek köszönhetően a doTERRA dezodorok használata gátolja a testszag kialakulását, friss illatot biztosít férfiak és nők számára egyaránt! A doTERRA dezodorok alumínium-, parabén-, ftalát- és talkummentesek valamint nem tartalmaznak mesterséges illatanyagokat. A bársonyosság érdekében a márka méhviaszt és a kókuszolajat használ, illetve shea vajat, amely pihe-puha érzetet kölcsönöz bőrünknek anélkül, hogy zsíros utóérzete lenne a dezodor használatának.

 

Mikor használjunk doTERRA Balance dezodort?

A márka Balance elnevezésű illóolajokkal dúsított dezodora a hosszan tartó frissesség érdekében a szódabikarbónát ötvözi a nedvességelnyelő tápióka keményítővel. A doTERRA Balance dezodor kellemes, fás aromája a nyugalom és a jó közérzet érzését kelti. Használjuk minden nap, ezzel is növelve önbizalmunk! Használata után nem kell többet testünkhöz szorított kezekkel közlekednünk!

doTERRA Balance dezodor 

A doTERRA duglaszfenyővel és görög naranccsal dúsított dezodor előnye

Ez a bőrbarát dezodor édes, frissítő aromájával pozitív, energikus hangulatot varázsol, így minden napunk jól indul és sikeresen is fog befejeződni. A kellemetlen szagok ellen a márka a magnéziumot hívta segítségül, amelyet a nedvességet felvevő tápióka keményítővel kombinált. Mindennapi használata az optimális felszívódás érdekében száraz bőrre javasolt! Használhatjuk irodában, sportoláshoz, de akár kiránduláskor is.

doTERRA duglaszfenyővel és görög naranccsal dúsított dezodor 

A doTERRA Citrus Bliss dezodor tulajdonságai

A Citrus Bliss dezodor szintén nagyon hatékony összetétellel rendelkezik, amely tökéletes megoldást jelent a kellemetlen testszag ellen. Természetesen a tápióka keményítő ebben a változatban is hathatós segítséget nyújt, felszívja a felesleges nedvességet a hosszan tartó frissesség érdekében. A Citruss Bliss vadnarancshéjból, citromhéjból, grépfrúthéjból, zöldcitromhéjból, mandarinhéjból, tangerinhéjból, klementinhéjból és bergamotthéjból kinyert esszenciális olajokkal készül, amelyek egész napon át segítenek nekünk a friss és üde érzet megőrzésében.

doTERRA Citrus Bliss dezodor 

Bármely doTERRA dezodort is választjuk a három közül, használhatjuk őket bármikor, akkor is, ha csak egy kis felfrissülésre vágyunk. Tartsuk kezünk közelében, az autónkban vagy a táskánkban, így akkor tudjuk használni őket, amikor szükségünk van rá. A doTERRA dezodorokat csak külsőleg javasoljuk, és sérült, kiütéses bőrfelületen ne használjuk. Felvitel után 12 órán át kerüljük az erős napsugárzást.


Szűrő
1