Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

Szájápolók

Hogyan segítik a doTerra illóolajok a megfelelő szájhigiéniát? 

Amennyiben nem tisztítjuk és nem ápoljuk megfelelően fogainkat, ínyünket, komolyabb egészségügyi problémák veszélyének tesszük ki magunkat. A rendszeres szájápolás, egészségesebb fogakat és kevesebb fogorvosi látogatást eredményez. Sokunk napi rutinként használ fogkrémet, de használunk rendszeresen szájvizet, fogselymet is? Amennyiben szeretnénk természetes szájápoló termékekkel ápolni fogainkat, illetve fontos számunkra, hogy leheletünk hosszan friss és üde maradjon, a következő doTerra szájápoló termékek segítenek ebben.

A szájápoló termékcsalád megalkotásakor a márka természetesen az esszenciális illóolajokat hívta segítségül. Szerencsére vannak olyan illóolajok, amelyek biztonságosan használhatók a száj, a fogak és az íny tisztítására. Melyek ezek?

A doTerra On Guard fogfehérítő fogkrém előnyei és tulajdonságai

Mivel bizonyos illóolajok erős szájápoló tulajdonságokkal rendelkeznek, a doTerra kifejlesztett egy illóolajokat tartalmazó fogkrémet, amely segít megőrizni a szánk tisztaságát és a fogak fehérségét. A doTerra fluoridmentes természetes alapanyagokat tartalmazó fogfehérítő fogkrémje a CPTG® tanúsítvánnyal rendelkező esszenciális illóolajoknak a tulajdonságait kombinálja más természetes összetevőkkel, amelyek segítik a fogak tisztítását, csökkentik a lepedéket lerakódását és gyengéd ápolással fehérítik is azokat. A doTerra On Guard termékcsaládba tartozó fogkrém vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, borsmenta ésrozmaring illóolaj keverékét tartalmazza. Ezenkívül a természetes édesítőszer, a xilit is megtalálható ebben a fogkrémben, amely garantálja ennek a Whitening fogkrémnek az egyedien frissítő édeskésen fahéjas-mentás ízét, amely egész nap frissen tartja leheletünk. Más fogkrémektől eltérően a doTerra On Guard fehérítő fogkrém nem káros a fogzománcra, mivel gyengéden ápoló anyagokat tartalmaz, amelyek csak és kizárólag a lepedéket és a fogakon található foltokat távolítják el.

TheTerra tipp: Használjuk a doTerra On Guard Whitening fogkrémet minden étkezés után vagy cukros ételek és italok elfogyasztása után.

Miért javasolt a doTerra On Guard szájvíz használata?

A doTerra On Guard Whitening fogkrémmel tökéletes kombináció az ugyanebbe a termékcsaládba tartozó szájvíz használata, amely fokozza a száj higiéniáját, valamint az ezzel járó friss leheletet. A doTerra On Guard szájvizben található minden illóolaj tisztító és frissítő tulajdonságokkal rendelkezik, amelynek köszönhetően a szájvíz minden egyes használata után friss és tiszta érzetet ad. Használjuk a doTerra On Guard szájvizet reggel és este a ragyogóbb, tisztább mosoly érdekében. A fahéjjal gyakran találkozhatunk, mikor szájvizet használunk, mert hasznos leheletünk frissítésében, és olyan íze van, amelyet szinte mindenki szeret. Emellett a fahéjkéreg illóolaj tisztító tulajdonsággal is rendelkezik, amely hasznos lehet az íny, a száj tisztításában, és segíthet a tiszta, egészséges fogak megőrzésében. Természetesen a doTERRA On Guard fogfehérítő fogkrémben is találkozhatunk fahéjjal.

Mik azok a borsmenta, fodormenta gyöngyök, és miért érdemes használni őket?

Borsmenta és fodormenta illóolajokat gyakran használják fogkrémekben, cukorkákban, rágógumikban és más fogápolási termékekben. A borsmenta az egyik legkelendőbb illóolaj. Kellemesen hűsítő hatással van a bőrre és élénkíti az izmokat. A fodormenta illóolaj enyhébb alternatívája néhány más erős mentaolajnak, de még mindig erőteljes tisztító és frissítő hatást fejt ki. Legyünk bárhol, de ha fontos számunkra a friss lehelet és nem tudunk fogat mosni, a megoldást a doTerra Beadlets-ek jelentik. A frissítő hatást az apró gyöngyökbe zárt borsmenta és fodormenta illóolajok biztosítják. Akár most ebédeltünk, vagy éppen kirándulunk és el akarjuk kerülni a rossz leheletet, a doTerra Beadlets gyöngyök tökéletes megoldást kínálnak a szájhigiéniánk javítására. Hogyan kell használni ezeket a gyöngyöket? Egyszerűen vegyünk a szánkba 1-2 kis doTerra borsmenta vagy fodormenta gyöngyöt, rágjuk szét, és már meg is tapasztalhatjuk egyedülálló frissítő hatásukat...

Használjunk doTerra fogselymet!

Amennyiben útközben szeretnénk fogainkat tisztán tartani, a kétszer illóolaj keverékbe mártott doTerra fogselyem segít eltávolítani a fogaink közé szorult ételmaradékokat, amely bizonyítottan hatásos a fogszuvasodás csökkentése érdekében. Használat közben ügyeljünk arra, hogy a fogselymet feszesen tartsuk, és finom mozdulatokkal mozgassuk azt.

Szűrő
1