Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

Tisztálkodás

A természet nyújtotta környezetbarát tisztálkodás titkai

A doTERRA folyékony szappan, tusfürdő és kemény szappanok nagyszerű érzetet, bőséges habot, csodálatos aromát és nagyszerű tisztító hatást biztosítanak A hagyományos, mesterséges alapanyagokat tartalmazó szappanokkal, tusfürdőkkel ellentétben ezek a természetes alapanyagokat magukban foglaló tisztálkodási készítmények tiszta és rugalmas érzetet adnak bőrünknek. Már az első használat során észre fogjuk venni, hogy ezek tisztálkodási termékek kiemelkednek a korábban használtak közül. Gyengéd habot képeznek, amely könnyen siklik a bőrön, alaposan tisztítanak és táplálják is azt. A CPTG tanúsítvánnyal rendelkező illóolajoknak köszönhetően az élénkítő illat a csomagolás első kinyitásakor ugyanolyan csábító lesz, mint minden további használatkor.

AdoTERRA Citrus Bliss Invigorating kemény szappan tulajdonságai és előnyei

A Citrus Bliss Invigorating természetes alapanyagokat tartalmazó szappan ápoló és tisztító hatást nyújt. Használatakor az illóolajok egyedülálló keverékének harmóniája felemelő illatfelhőt hoz létre fürdőszobánkban. A napraforgóviasz gyöngyök és a narancshéjpor természetes hámlasztó tulajdonságai puhítják, kisimítják és elősegítik a bőr megújulását. A szappan élettartamának meghosszabbítása érdekében minden használat után ügyeljünk arra, hogy ne helyezzük nedves helyre.

Amennyiben valami különlegesre vágyunk, válasszuk a doTERRA Balance szappant

Illóolajainak köszönhetően fürdőszobánk meleg, fás aromával lesz teli. A doTERRA illóolajok fantasztikus kombinációja rejlik ebben a kemény szappanban, amely olyan esszenciális illóolajokat tartalmaz, mint például a fekete lucfenyő, a ho fa, a tömjén, a kék tansy vagy a német kamillaolaj. Mindezen összetevők ellenállhatatlan, ámde nyugtató aromát biztosítanak. Ez a fekete színű szappan az illóolajoknak és napraforgóolajnak köszönhetően puhává és hidratálttá teszi bőrünk.

Illóolajos aromás szappan a kedvencünk? Akkor a doTERRA Serenity Bath szappan a jó választás!

A doTERRA Serenity Bath Bar egy különleges szappan, amely egyedülálló érzetet, habot, aromát és tisztító élményt biztosít. Ez a természetes alapanyagokat tartalmazó kemény szappan nem csak tisztává, hanem puhává varázsolja bőrünk. Az első használattól kezdve észrevesszük, hogy ez a téglalap alakú szappan határozottan különbözik minden korábban használt szappantól. A jojobamagolaj, a növényi eredetű glicerin és az aloe vera kivonat kombinációja gyengéden ápoló, és bőséges habzás biztosít, miközben alaposan tisztít és hidratál.

AdoTERRA SPA frissítő hatású tusfürdő természetes összetevőket és illóolajokat tartalmaz

Ez a tusfürdő CPTG-tanúsítvánnyal rendelkező esszenciális illóolajokat rejt. A bergamott, a grapefruit és a cédrusfa illóolajainak aromái frissítő és energizáló érzetet nyújtanak, amelyekkel tökéletesen indul a napunk. A bergamott illóolaj tisztítja és megnyugtatja a bőrt. A grapefruit illóolaj megtisztítja azt, emellett energizáló illata van, amely javítja a hangulatunkat. Ennek köszönhetően mindig jókedvűek leszünk. De nem csak az illóolajok teszik ezt a tusfürdőt olyan különlegessé. A kókuszolajból és az esszenciális zsírsavakból készült természetes alapanyagok gyengéd és alapos tisztítást biztosítanak anélkül, hogy irritálnák bőrünk, mint a hagyományos szappanok és tusfürdők. Ennek a természetes tusfürdőnek intenzív habzó hatása van, emellett rugalmas és friss érzést hagy a bőrön.

AdoTERRA On Guard folyékony kézmosó titka

A doTERRA folyékony szappan gyengéd és egészséges alternatívája a kemény szappanoknak. Viszont ügyeljünk arra, hogy amennyiben kemény szappan a kedvencünk, csakis doTERRA szappant válasszunk, mert a hagyományos szappanok kiszáríthatják és irritálhatják az érzékeny bőrünk. A doTERRA természetes illóolajainak köszönhetően ez a folyékony kézmosó gyengéden tisztítja és ápolja kezünk, miközben az illóolajok élénkítő aromáját biztosítja, amitől a kezeink friss és citrusos illatúak lesznek.


Szűrő
1