Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

Önálló olajok

doTERRA önálló esszenciális olajok

 


Az esszenciális illóolajokat évezredek óta használjuk testünk, lelkünk egyensúlyának megteremtésére. A növény különböző részeiből nyert esszenciák növelik közérzetünket, vitalitásunkat és egészségünket.


A doTERRA önálló esszenciális olajok 100%-ban természetes illóolajok. Ez azt jelenti, hogy ezek az illóolajok az adott növényből származnak, és csak is abból növényből. A doTERRA önálló esszencia olajok nem kevert illóolajok és a márka nem is változtat a desztilláció utáni esszencián, ezért ezek az illóolajok különösen alkalmasak aromaterápia keretén belüli vagy bármely más felhasználásra.

 


A természet mindenféle fájdalomra, testi és lelki problémára naturális gyógymódot biztosít számunkra. Teszi ezt a nap mint nap. Nekünk nincs más feladatunk, csak hogy felhasználjuk ezeket a természeti erőket. Odafigyeléssel és a megfelelő gondossággal, hiszen a doTERRA által feldolgozott növények, telis-tele vannak nagyon hasznos hatóanyagokkal. Fedezd fel Te is az értékes növényi esszenciák gyógyító erejét!
doTERRA önálló esszenciális olajok


 

100%-ban természetes tiszta növényi esszencia

A doTERRA önálló esszenciális illóolajokban nem csak a tiszta és hamisítatlan növényi kivonatot találod meg, hanem a márka desztillációs eljárások terén szerzett több éves tapasztalatát. Kizárólag a legtisztább összetevőket találod meg az üvegcsékben. Azt mondanunk sem kell, hogy illóolajaink szintetikus komponensek hozzáadása nélkül készülnek, egyéb olajokkal vagy alkohollal nem hígítottuk őket. Mikor a kezedbe veszed illóolajainkat érezni fogod, hogy a kivételes minőség teszi olajainkat egyedülálló és sokoldalú illatélménnyé.Az önálló esszenciális illóolajok adott növény kivonatából és így annak hatóanyagából állnak, csak koncentrált formában. Mivel természetes olajokról van szó, növényeink kiválasztásakor döntő kritérium a minőség. Mivel a doTERRA esszenciális illóolajok nem tartalmaznak megkérdőjelezhető vagy nemkívánatos hozzáadott alapanyagokat például tartósítószert, előállításukhoz kizárólag a legjobb ökológiai körülmények között termesztett és nemesített növényeket használjuk. Ne feledd, a doTERRA kíméletes desztillációs eljárás során nyeri ki a növényekből az oly egészséges esszenciát, és ezért egyáltalán nincs is szükségünk semmilyen adalékanyagra. A növényvédő szerekkel és műtrágyákkal szennyezett növények a rossz minőség jelei, míg a vadon termő vagy az ökológiai termőterületről származó növények minőségi jellemzőt jelentenek, ezért a doTERRA illóolajaiban csak ilyen esszenciát találsz. Mert a doTERRA a természet többezer éves erejében hisz. Próbáld ki Te is az önálló esszenciális illóolajaink bármelyikét, hidd el, fantasztikus élményben lesz részed!

 


Választékunkban megközelítőleg 100 különböző önálló esszenciális illóolajat találsz, köztük olyan klasszikusokat, mint a teafaolaj, a levendulaolaj, az eukaliptuszolaj, a rózsaolaj, a gyömbérolaj vagy a szantálfa illóolaj, de találsz nálunk szép számmal egzotikus ritkaságokat is.
doTERRA önálló esszenciális illóolaj rendelés


Lépj be te is a 100%-ban természetes illóolajok világába!

Egyre többen vannak meggyőződve a növények koncentrált természetes gyógyító hatásáról, amit egy kis üvegbe zárva vihetsz haza. Teljesen mindegy, hogy virágból, gyümölcsből vagy a növény más részéből készül: egy kis üveg megtöltéséhez sok növényt kell desztillálni. De pontosan ezért olyan hatékony az illóolaj. Néhány csepp általában elegendő a tünetek enyhítésére és a közérzet javítására. Aromaterápiához, főzéshez, bőrpanaszokra, vagy csak otthonod illatosításához keresel illóolajokat? Önálló esszenciális olajokat értékesítő webáruházunkban számos egyedi illóolajat találsz. Mindegyiknek megvan a maga különlegessége, sajátossága, és mindegyik a növény által garantált egyedi módon kényeztet.


Szűrő