Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

Touch - golyós olajok

Golyós adagolóval ellátott doTERRA esszenciális illóolaj

 Szívesen használsz illóolajokat egészséged és hangulatod pozitív támogatására? Lehet, hogy már van otthon saját készítésű illatgyertyád, aroma diffúzorod, már főzéshez is használtad őket, de jógázáskor is segítségedre van a kellemes illatú esszenciális illóolaj? Mutatunk valami újat, érdekeset! A Touch golyós kiszerelésben kapható doTERRA esszenciális olajok, amely bőrön át alkalmazható, az illóolajok legújabb generációja. Nemcsak kényeztetnek, hanem használatunk hihetetlenül kényelmes is.

Az esszenciális illóolajok gyógyító és illatosító tulajdonságai évszázadok óta ismert

Növényekből származnak, és olyan aktív összetevőket tartalmaznak, amelyek testünkre, lelkünkre egyaránt pozitívan hatnak. Azt már Ti is tudjátok biztosan, hogy az illóolajokat ősidők óta használták az egyiptomiak, rómaiak és a görögök is. Temetkezések során, vallási rituálékhoz, gyógyító kezelésekhez és a testápoláshoz is használták őket. Napjainkra szélesebb körben elterjedtek az aromaterápiában, és az orvostudományban is.

doTERRA golyós esszenciális illóolajok 

Amit az esszenciális illóolajokról tudni érdemes

Az illóolajokat növényekből nyerik úgy, hogy virágaikból, leveleikből, kérgeikből, gyökereikből vagy gyümölcseikből vonják ki a hatóanyagokukat, vagyis az esszenciájukat. Ahogy azt már korábban is említettük, legelterjedtebb módszer a vízgőz-desztilláció és a hidegsajtolás. A gőzdesztillációt a növény fás, kemény részének felhasználásakor, például a kérgéből és a gyökereiből illóolajok kinyerésére használják. Ebben a folyamatban a növény adott részeit gőzölik, hogy kivonják belőlük a jótékonyhatású olajokat. Hidegsajtolással a növények puhább részeiből, például virágaiból, leveleiből nyerik ki az esszenciát. De van, hogy a gyümölcs héját préselik, hogy kivonják belőlük az illóolajat.

 

Miért használj doTERRA illóolajokat?

Az illóolajok kémiai összetételüktől és aktív összetevőiktől függően sokrétű felhasználási területtel rendelkeznek. Egyes olajok nyugtató tulajdonságokkal rendelkeznek, és jól használhatók stressz és szorongás esetén, míg más olajok gyulladásgátló tulajdonságokkal bírnak, és jók a fájdalom és a gyulladás kezelésére. Az illóolajok hígítva használhatók testápolókban, krémekben és olajokban a bőr kondicionálására és nyugtatására. Egyes olajok alkalmasak fertőtlenítésre is. Fontos, hogy mielőtt használod őket, ismerd meg az illóolajok sajátos tulajdonságait, hogy aztán biztonságosan és helyesen alkalmazd őket! Miért olyan fontos ez? Az illóolajok számos egészségügyi és egyéb előnnyel járnak, de nem megfelelő használat esetén kockázatokat is jelenthetnek. Fontos az is, hogy kövesd a doTERRA webshop utasításait és egy aromaterapeuta vagy orvos ajánlásait. Ez alapján már az adott illóolajat biztonságosan és hatékonyan tudod felhasználni. Az esszenciális illóolajok használatának talán az egyik legfontosabb kérdése a minőség. De ezt a kérdést a doTERRA esszenciális illóolajoknál fel sem érdemes tenni, hiszen az illóolajok alapját képező növények teljes mértékben megbízható forrásból származnak, természetesek, és magától értetendő, hogy adalékanyag mentesek.

 

Fontos megjegyezni azt is, hogy az esszenciális illóolajokat nem szabad orvosi kezelések helyettesítésére használni. Mindig tanácsos orvoshoz fordulni, ha egészségügyi problémáról van szó.

 

Hogyan használd a golyós adagolóval ellátott doTERRA esszenciális illóolajokat?

A golyós doTERRA esszenciális illóolajok 10 ml-es kis üvegben találhatók, amely tele van például mangóliaolajjal. Ugyanúgy tudod használni, mint a golyós dezodort, könnyedén tudod vele adagolni például a csuklódra vagy a halántékodra az illóolajokat. Figyelem, csak külsőleges használatra javasolt. Illatszerként, bőrápolás céljából vagy masszázshoz vidd fel a golyós adagolóval az esszenciális olajat a bőrödre.

 doTERRA touch illóolaj használata

Milyen előnyei vannak a doTERRA Touch golyós illóolajoknak?

Könnyedén bárhová magaddal viheted a golyós adagolóval ellátott esszenciális illóolajodat. Nem kell várnod vele, míg hazaérsz, hanem legyél bárhol nyugodtan tudod használni. Szinte elmondani is hosszú lenne, hogy hol és mikor használhatod ezt a praktikus kiszerelést. Hiszen amellett, hogy könnyen adagolhatod vele kedvenc illóolajod, még könnyű, kis méretének köszönhetően, bárhol, még a retikülödben is elfér. Felsorolunk azért néhány példát. Segít az irodában a hosszú végeláthatatlan egyeztetések során, de támogatja a fokozott koncentrációt a munkahelyen vagy az iskolában. Ha vizsgázol, akkor is csak előkapod hátitáskádból, és már lazítottál is a vizsgadrukkon. De, ha túrázol, gyorsan görgetsz egyet a csuklódra, nyakadra, és ezzel távol tartod az oly kellemetlen szúnyogokat, vagy ha nem voltál elég gyors, akkor enyhíti a csípés okozta viszketést.

Szűrő