Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

Deep Blue Termékcsalád bemutató - doTERRA Központban

Szeretettel meghívunk mindenkit egy izgalmas és tanulságos eseményre, amely a doTERRA Deep Blue Termékcsalád bemutatására fókuszál.

Dátum: 2024. február 21.
Időpont: 18:00 órától
Helyszín: doTERRA Központ Konferencia terem, 1117 Budapest, Garda utca 2. Az "A” jelzésű kapun kell bejönni a Spar mellett.

Program:

  • A doTERRA Deep Blue Termékcsalád bemutatása: Fedezd fel a Deep Blue Termékcsalád sokoldalúságát, amely nem csak a fizikai jólét és a fájdalomcsillapítás területén nyújt támogatást, hanem segíthet az izom- és ízületi fájdalmak, húzódások, zúzódások, valamint a sportolás utáni regenerációban is. Szakértőink részletesen bemutatják a termékcsalád tagjait, felhasználási módjaikat és előnyeiket.
  • Interaktív bemutatók és alkalmazási tippek: Szakértőink élő bemutatókon keresztül szemléltetik, hogyan integrálhatod a Deep Blue termékeket a mindennapi rutinodba. Megtudhatod, hogyan alkalmazhatóak ezek a termékek az izomfájdalom csillapítására, a mozgásszervi problémák kezelésére vagy a testi regeneráció elősegítésére.
  • Kérdés-Felelet szekció: Lehetőséget nyújtunk a résztvevőknek, hogy feltegyék kérdéseiket a Deep Blue Termékcsaláddal és annak alkalmazásával kapcsolatban.
  • Ajándék vadnarancs esszenciális olaj minta: Minden résztvevő megkapja ezt a frissítő és felvidító hatású esszenciális olaj mintát, amely remek kiegészítője lesz otthonodnak.

Célközönség: Erre az eseményre azokat várjuk, akik még csak most ismerkednek az esszenciális olajok világával. Célunk, hogy bemutassuk a doTERRA Deep Blue sokrétű előnyeit mindazoknak, akik még nem részei a doTERRA közösségének. Ez nem jelenti azt, hogy meglévő tagjainkat kevésbé értékeljük; épp ellenkezőleg, hamarosan külön eseményt szervezünk számukra, hogy tovább mélyíthessük tudásukat és tapasztalataikat. Minden új érdeklődőt szeretettel várunk, hogy csatlakozzon hozzánk ezen az izgalmas felfedezőúton.

Részvétel: Kérjük, jelezd részvételi szándékodat előre, mivel a helyek száma korlátozott!

Ne maradj le erről az egyedülálló lehetőségről, hogy betekintést nyerj a doTERRA Deep Blue termékcsaládjának világába. Éld át ezt a kellemes, tájékoztató estét hasonló gondolkodású emberek társaságában. Várunk szeretettel!