Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

🌿Lelki megújulás és doTERRA esszenciális brownie ízélmény Budapest 6. ker! 🌿

Dátum: 2024.02.27. | Időpont: 18:30-tól

🌟 Egy est, amely felüdülést és harmóniát kínál!

Csatlakozz hozzánk egy különleges estére, ahol a mindennapi élet zűrzavarában egy pillanatra megállhatsz és megtalálhatod a belső békédet. A doTERRA olajok segítségével megtapasztalhatod, hogyan nyújtanak nyugalmat és harmóniát az életedbe.

🍰 Kóstold meg Fanni különleges, esszenciális narancshabbal készült brownie-ját!

Fanni, a doTERRA olajok szerelmese, egyedülálló gluténmentes brownie-val vár, melyet esszenciális narancshabbal gazdagít. Hadd kényeztessenek el az ízek és az illatok, miközben elmerülsz a kikapcsolódás és az öröm pillanataiban.

✨ Engedd, hogy az illatok és az érzelmek varázsa megérintsen!

Fedezd fel, hogyan nyújthatnak a doTERRA esszenciális olajok egy kis szünetet a rohanó mindennapokban. Ezen az estén bemutatjuk, hogyan segíthetnek ezek az aromák a relaxációban, az érzelmi egyensúly helyreállításában és a belső nyugalom megteremtésében.

🎁 Ajándék doTERRA Serenity Touch minta és ingyenes iTOVi elemzés!

Minden résztvevő egy doTERRA Serenity Touch mintát kap, ami támogat a nyugalom és a belső egyensúly elérésében, valamint egy ingyenes iTOVi elemzést, ami segít megtalálni a számodra megfelelő olajokat.

👥 Ideális azoknak, akik egy kis lelki feltöltődésre vágynak

Ez az esemény azok számára szól, akik még nem doTERRA tagok és most szeretnének megismerkedni az esszenciákkal. Töltődj fel velünk és tapasztald meg, hogyan segíthetnek az esszenciális olajok abban, hogy felfrissült és kiegyensúlyozott közérzettel távozz.

📍Helyszín és időtartam

Helyszín: Opera - 1065 Budapest, Révay u. 14. (18-as szoba - Bali) Az esemény körülbelül 2 órán át tart.

✅ Ne várj tovább, regisztrálj most!

Ez az esemény gyorsan betelik, ezért ne halogasd a regisztrációt! Foglald le a helyed most és légy részese ennek a kikapcsolódást és lelki megújulást hozó különleges estének.

🌿 Várunk szeretettel – Regisztrálj még ma! 🌿