Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

🌿 Ne maradj le: Fedezd fel a doTERRA esszenciális olajok világát Budapesten!

📅 Dátum: 2024.05.29. | Időpont: 18:00 📍 Helyszín: Oktatóterem - Opera Hawaii terem, 1065 Budapest, Révay u. 14.

🌟 Egy kihagyhatatlan este!

Csatlakozz hozzánk egy emlékezetes eseményre, ahol a doTERRA esszenciális olajok mindennapi csodáit fedezheted fel. Ez az esemény egy új kezdet lehet az egészségesebb és tudatosabb életvitel felé!

🍰 Fanni varázslatos brownie-jától az iTOVi elemzésig!

Készülj fel egy különleges ízutazásra Fanni esszenciákkal ízesített, gluténmentes brownie-ival. Élvezd az ízek és illatok harmóniáját, miközben felfedezed, milyen sokoldalúan használhatod az esszenciális olajokat az életedben.

✨ Az esszenciális olajok sokoldalúsága: Wellness és otthoni alkalmazások

Fedezd fel, hogy az esszenciális olajok hogyan segíthetnek a napi wellness rutinodban és otthonodban. Ismeretterjesztő előadásaink során bepillantást nyerhetsz az olajok felhasználásának legjobb módjaiba.

🎁 Ajándék Serenity touch és egyéni iTOVi elemzés!

Igen, minden résztvevő egy Serenity touch-ot kap ajándékba, és részt vehet egy ingyenes, személyre szabott iTOVi elemzésen. Ismerd meg, mely olajok passzolnak hozzád a legjobban!

👥 Minden új érdeklődőnek ideális

Kizárólag azok számára ajánljuk, akik még nem rendelkeznek doTERRA regisztrációval és most ismerkednek az esszenciális olajokkal. Tarts velünk egy barátságos és tájékoztató eseményre, ahol könnyedén belevetheted magad az olajok világába.

✅ Foglald le a helyed most!

Az eseményre korlátozott számú hely áll rendelkezésre, ezért érdemes mihamarabb regisztrálnod! Ne maradj le erről az egyedi lehetőségről.

🌿 Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg a doTERRA esszenciális olajok nyújtotta előnyöket! 🌿

Várunk szeretettel egy felejthetetlen programra – Regisztrálj még ma!