Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

Legyél te is a doTERRA család Törzsvásárlója vagy Wellness tanácsadója

Zsebeld be a kedvezményeket, miközben pénzt keresel kedvenc termékeiddel!

A doTERRA illóolajok és termékek egyre népszerűbbek azok körében, akik természetes megoldásokat keresnek egészségük, közérzetük és jólétük javítása érdekében.
Az illóolajok és azok széles körű felhasználása már évezredek óta ismert, de a doTERRA ezt is új szintre emeli: nemcsak a 100%-ban bio alapanyagokból készült illóolajokat hozza el vásárlóinak, de törzsvásárlóként valódi kedvezményekkel, wellness tanácsadóként pedig passzív jövedelemszerzési lehetőségekkel támogatja egyéni törekvéseidet.

Tegyél egy pénztárcabarát próbát Te is!

Tartalomjegyzék:

Mit tartogat a Törzsvásárlói program?
Miért legyek Wellness tanácsadó?

Mielőtt tovább lépnénk: miért a doTERRA?

Egészség támogatása természetesen

A doTERRA 100% tisztaságú és helyi kistermelőktől származó illóolajai, illetve egyéb termékei közvetlenül a természetből származnak, lehetővé téve számunkra, hogy a legtisztább formában élvezzük a növények erejét.

Az illóolajok külső és belső használata számos egészségügyi előnyt kínálnak, többek között segíthetnek a stressz és szorongás csökkentésében, az alvásminőség javításában, a légzés támogatásában és még a bőr állapotának javításában is. Nem csoda tehát, mai rohanó világunkban egyre nagyobb az igény ezen életminőséget javító készítmények iránt.

Sokoldalú termékkínálat

A doTERRA azonban nem csak esszenciális illóolajokat kínál, ennél sokkal többrétű a szerepe a mindennapokban. Termékválasztékunk széles körű, beleértve a személyes használatra szánt kozmetikai termékeket, a különleges táplálékkiegészítőket, de még a háztartásokban nélkülözhetetlen tisztítószereket is élvezhetjük hatékony, ugyanakkor természetes formájukba.

Ezek a termékkategóriák mind a természetes összetevők erejét használják fel. Így a doTERRA segítségével egész napra kiterjedően élvezhetjük a természet adta előnyöket, legyen szó akár a reggeli rutinról vagy otthonunk tisztaságáról.

Fenntarthatóság és etika

A doTERRA elkötelezett amellett, hogy 100%-ban tiszta és bio alapanyagokból származó esszenciális illóolajokat, illetve naturális kozmetikai termékeket-tisztítószereket kínáljon. Ez azt jelenti, hogy a termékek előállítása során nem használnak mesterséges adalékokat vagy vegyi anyagokat, így biztosítva, hogy az illóolajok és egyéb termékek a lehető legmagasabb minőségűek legyenek.

Ezen kívül a doTERRA a „Co-Impact Sourcing” programján keresztül támogatja a helyi gazdaságokat, biztosítva, hogy a beszállítók méltányos bánásmódban részesüljenek, és támogatást kapjanak a fenntartható gyakorlatok alkalmazásához. A doTERRA több mint 40 ország helyi kistermelőjével dolgozik együtt, így biztosítva akár nemzedékről nemzedékre családok megélhetését és a doTERRA termékek egyedülálló minőségét.

Közösségi felelősségvállalás

A doTERRA nem csak arra törekszik, hogy termékeivel hozzájáruljon az egyéni jóléthez, hanem globális szinten is pozitív hatást kíván elérni. A doTERRA alapítványa különböző jótékonysági kezdeményezéseket támogat világszerte, beleértve az oktatási programokat, a szegénység elleni küzdelmet és a katasztrófa sújtotta területek segítését.

A doTERRA termékek választásával nem csak magunknak teszünk jót, hanem egy olyan vállalatot is támogatunk, amely elkötelezett a fenntarthatóság, az etikus üzleti gyakorlatok és a közösségi felelősségvállalás mellett. Ez teszi a doTERRA-t kiváló választássá azok számára, akik értékelik a minőséget, az etikát és a természet erejét.

A doTERRA törzsvásárlói regisztráció előnyei

A doTERRA törzsvásárlói programja egyedülálló lehetőséget kínál mindazok számára, akik szeretnének minőségi illóolajokat és természetes wellness termékeket vásárolni kedvező áron, illetve akár passzív jövedelemforrásra is szert tennének. A program előnyei széles körben alkalmazhatók és számos pénztárcabarát megoldást kínálnak az egészség- és környezettudatos vásárlók számára.

Miért regisztrálj a Törzsvásárlói programba?

Ezekre az előnyökre és kedvezményekre tehetsz szert törzsvásárlóként:

 • 25% kedvezmény a kiskereskedelmi árakhoz képest

A regisztráció azonnal jogosulttá válsz arra, hogy a kiskereskedelmi árakhoz képest 25% kedvezménnyel vásárolj. Ez a jelentős megtakarítás lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű termékeket szerezze be, miközben pénzt takarítasz meg.

 • Levásárolható hűségpontok

A törzsvásárlói program keretében a vásárlás mértékétől függően 10-30% közötti hűségpontokat gyűjthetsz minden egyes vásárlás után. Ezeket későbbi vásárlásaid során levásárolhatod. Ez a rendszer jutalmazza a hűséges vásárlókat, hiszen minél többet vásárolsz, annál többet kapsz vissza levásárolható hűségpontok formájában.

 • Szállítási költség visszatérítése

Jelenleg 7 eurós szállítási költség terhel minden megrendelést. Azonban doTERRA törzsvásárlóként a szállítási költségek nem jelentenek extra terhet, mivel ezeket a költségeket hűségpontok formájában visszakapod és a kedved szerinti termékre levásárolhatod.

 • Tiéd lehet a hónap ingyenes terméke

A program tagjai minden hónapban jogosulttá válnak egy a hónap ingyenes termékére, amennyiben még az adott hónap 15-e előtt leadnak egy legalább 125 PV értékű rendelést. Ez a lehetőség különleges meglepetéseket tartogat, és lehetővé teszi számodra, hogy új termékeket próbálj ki anélkül, hogy költségbe vernéd magadat.

 • 10% kedvezmény bizonyos termékekre

Minden hónapban legalább egy terméket további 10% kedvezménnyel szerezhetsz be, ami még vonzóbbá teszi a rendszeres vásárlást és a termékpaletta felfedezését.

 • BOGO ajánlatok

A „Buy One Get One Free”, vagyis az évente több alkalommal is elérhető BOGO ajánlatok a legnépszerűbb törzsvásárlói és wellness tanácsadói ajánlatok közé tartoznak. Ez nem is véletlen, hiszen az ajánlat keretében egy illóolaj áráért kettőt szerezhetsz be, ami kivételes értéket képvisel.

Regisztrálj a theTERRA-n keresztül és legyen tiéd még több kedvezmény!

Még több motivációra van szükséged, hogy csatlakozz a doTERRA törzsvásárlói közé? Mutatunk 3 olyan egyedülálló lehetőséget, ami még vonzóbbá teszi számodra ezt a különleges tagságot. FIGYELEM: ez a 3 lehetőség kizárólag akkor él, ha rajtunk keresztül regisztrálsz a Törzsvásárlói programba vagy Wellness tanácsadónak!

 1. Ajándék doTERRA Inductory Kit

Amennyiben márciusban rajtunk keresztül regisztrálsz a törzsvásárlói programba és 100 PV értékű rendelést adsz le, ajándékba adunk neked egy doTERRA Inductory Kitet. Ennek tartalma 1-1 db levendula, citrom és borsmenta esszenciát tartalmaz. Ezek a legkelendőbb illataink, így érdemes élned ezzel a lehetőséggel.

 1. Ingyenes hozzáférés csapatunk API-jához

Ezzel a lehetőséggel nemcsak az esszenciák használatával kapcsolatban vehetsz részt ingyenes képzéseken, de ingyenes üzleti képzéseket, valamint folyamatosan bővülő tudástárat is a rendelkezésedre bocsátunk az applikációban.

 1. Belépés a több mint 32 000 fős zárt Facebook csoportba

Csatlakozhatsz kiemelkedően lelkes és aktív, 32 000 fős közösségünkhöz Facebookon. Zárt csoportunkban akár pillanatok alatt választ kapsz minden kérdésedre, emellett a termékek részletes leírása és a felhasználási módjukkal kapcsolatos egyedi tapasztalatok, tanácsok, extra tartalmak is a rendelkezésedre fognak állni.

 

Csatlakozom TörzsvásárlókéntCsatlakozom Wellness tanácsadóként

… de, ha szeretnél passzív jövedelemre szert tenni, legyél inkább wellness tanácsadó!

Miért legyél doTERRA Wellness tanácsadó?

Elsősorban azért, mert amellett, hogy a Törzsvásárlók kedvezményeit Wellness tanácsadóként is élvezheted, remek pénzkereseti lehetőséget biztosít. A doTERRA wellness tanácsadói programja egy izgalmas lehetőség számodra, ha hozzánk hasonlóan te is szenvedélyesen hiszel a természet erejében és abban, hogy a fizikai és mentális egészség, a közérzetünk elválaszthatatlan a jólétünktől.

Emellett az is fontos szempont, hogyha ezt a szenvedélyt szeretnéd pénzkereseti lehetőséggel ötvözni. A doTERRA ugyanis nem csupán termékeket kínál, hanem egy átfogó jövedelemszerzési modellt is biztosít számodra, így wellness tanácsadóként aktivitástól függő mértékű, passzív jövedelemre tehetsz szert.

Hogyan tehetsz szert passzív jövedelemre doTERRA Wellness tanácsadóként?

A pénzkereseti lehetőség talán a legvonzóbb aspektusa a doTERRA Wellness tanácsadói programnak. Wellness tanácsadóik profitálhatnak az általuk közvetlenül értékesített termékekből származó jutalékból, valamint a felépített csapatuk értékesítései után járó bónuszokból is.

Ez a többszintű jutaléki struktúra lehetővé teszi, hogy a tanácsadók passzív jövedelmet generáljanak, ami idővel jelentősen megnövelheti pénzügyi függetlenségüket, nyugdíjmegtakarításaikat, míg rövid távon akár egy kellemes családi vagy baráti nyaraláshoz is hozzájárulhatnak.

A doTERRA Wellness tanácsadói pozíció további előnye, hogy tanácsadóink részt vehetnek különféle képzéseken és workshopokon, amelyek mélyebb betekintést nyújtanak az esszenciális olajok és wellness termékek használatába, így nem csupán saját ismereteiket bővíthetik, hanem ügyfeleiket is hatékonyabban támogathatják egészségük és jólétük javításában.

Hogyan tudsz doTERRA Wellness tanácsadóként pénzt keresni?

Így épül fel a bónusz rendszer: kezdjük a pv és cv jutalékoknál

A doTERRA különbséget tesz a személyesen értékesített volumen/forgalom (PV) és a jutalékalap (CV) között. Minden termékhez tartozik egy-egy PV és CV érték, a jutalékod a CV érték alapján kerül kiszámításra.

A jutalékok és bónuszok számításánál fontos figyelembe venni ezt a különbséget, mivel ez befolyásolja a jövedelem nagyságát és a bónuszra való jogosultságodat. Jó, ha tudod, hogy a doTERRA Wellness tanácsadóként 5 féle módon tehetsz szert jövedelemre.

 • Kiskereskedelmi nyereség

Minden kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ár közötti különbség a tiéd, illetve minden kiskereskedelmi áron értékesített termék esetében kb. 25% bevételt jelent.

 • Gyorsstart Bónusz

Minden wellness tanácsadónk gyors bevételre tehet szert azon személyek után, akikkel esszenciális olajokat oszt meg, illetve támogat a programba való belépésben. Ebben az esetben a doTERRA minden új beléptetett személy esetében heti rendszerességgel kifizeti neked a CV 20%-át minden termék után, amit a beléptetett személy az első 60 napban vásárol.

A Gyorsstart bónusz 3 szintre korlátozódik: az 1. szinten az általad beléptetett személyek és vásárlásaik állnak, utánuk 20% jutalékot kapsz. A 2. szinten az általad beléptetett személyeken keresztül érkező új belépők állnak, akiknek a vásárlásai után 10% jutalékot kapsz. A 3. szinten a 2. szinten lévők beléptetettjei után kapsz jutalékot, egész pontosan 5%-ot.

 • Power of 3 bónusz

Erre a jövedelemtípusra akkor tehetsz szert, ha legalább 3 1. szintű beléptetetted 1 hónapon belül egyenként legalább 100 PV értékű megrendelést teljesít, illetve a csoport összesített PV-je meghaladja a 600 PV-t, a doTERRA 42 euró bónuszt fizet ki neked. Amennyiben ugyanezeket a feltételeket segítesz teljesíteni mindhárom 1. szintű beléptetettednek, 212 euró bónuszt kapsz. Abban az esetben pedig, ha az ő csapataiknak is segítesz elérni ezt a célt 1272 euró bónuszra teszel szert.

 • Unilevel szervezeti bónusz

60 nap elteltével minden fiók bekerül egy Unilevel bónuszrendszerbe, majd a CV értékek alapján 7 szintnyi mélységig egyre magasabb arányú jutalékot kapsz. Ez a legnagyobb motivációs erővel bíró jutalékrendszer, hiszen a legkevesebből a legkevesebbet, a legtöbből pedig a legtöbbet hozhatod ki.

Ráadásul a program a tagok érdekeit is szem előtt tartja, hiszen, ha valaki inaktívvá válik egy szinten, azt a szintet a rendszer átugorja, hogy továbbra is megkapd a bónuszod.

 • Jutalékalapok

Ez a jövedelemforrás a Premier és annál magasabb szintet minden hónapban elérő Wellness tanácsadók számára érhetők el. Az innen nyerhető összeg mindig az adott hónapban elért szinttől függ.

 

Legyél doTERRA Wellness tanácsadó rajtunk keresztül további előnyökért!

Regisztrálj rajtunk keresztül doTERRA Wellness tanácsadónak, mi pedig a Törzsvásárlói kedvezményeken felül az üzletépítésben is segítünk!

Hogyan?

 • ötleteket adunk esszenciapartik, termékbemutatók, rendezvények megszervezésében,
 • tanácsot adunk a rendezvények lebonyolítását illetően,
 • szakértőink személyesen is támogathatnak a rendezvényeden, akár termékbemutatóról, akár profi iTOVi elemzéssel összekötött esszencia bemutatóról van szó.

 Wellness tanácsadó leszek

Két dologra mindenképpen felhívnánk a figyelmed:

 • A belépési díj a Törzsvásárlói/Wellness tanácsadói programba 25 EUR, de abban az esetben, ha belépő csomaggal vagy 150PV értéket meghaladó összeválogatott termékkel lépsz be, elengedjük ezt az összeget.
 • Ha most nem is szeretnél üzletépítéssel foglalkozni, mert más projektek vannak előtérben és csak a kedvezmények miatt regisztrálnál, akkor is érdemes a Wellness tanácsadói regisztrációt választani. Jól fog jönni ez a regisztráció, ha később esetleg családtag, barát, ismerős is szeretne csatlakozni, mert akkor tudsz neki segíteni a regisztráció során. Ezzel te is jól jársz, hiszen passzív jövedelemre is szert tehetsz vele.

Nem várok tovább: csatlakozom a Wellness tanácsadókhoz!