Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

🌿 Ne maradj le: Fedezd fel a doTERRA esszenciális olajok világát Biatorbágyon! 🌿

Dátum: 2024.04.24. | Időpont: 18:00-tól

🌟 Egy kihagyhatatlan est!
Csatlakozz hozzánk egy emlékezetes estére Biatorbágyon a Kisgombos Könyvesboltban, ahol a doTERRA esszenciális olajok mindennapi csodáit fedezheted fel. Ez az esemény egy új kezdet lehet az egészségesebb és tudatosabb életvitel felé!

🍰 Fanni varázslatos brownie-jától az iTOVi elemzésig!
Készülj fel egy különleges ízutazásra Fanni esszenciákkal ízesített, gluténmentes brownie-ival. Élvezd az ízek és illatok harmóniáját, miközben felfedezed, milyen sokoldalúan használhatod az esszenciális olajokat az életedben.

✨ Az esszenciális olajok sokoldalúsága: Wellness és otthoni alkalmazások
Fedezd fel, hogy az esszenciális olajok hogyan segíthetnek a napi wellness rutinodban és otthonodban. Ismeretterjesztő előadásaink során bepillantást nyerhetsz az olajok felhasználásának legjobb módjaiba.

🎁 Ajándék doTERRA Touch olaj és egyéni iTOVi elemzés!
Igen, minden résztvevő egy választható doTERRA touch esszenciális olajat kap ajándékba és részt vehet egy ingyenes, személyre szabott iTOVi elemzésen. Ismerd meg, mely olajok passzolnak hozzád a legjobban!

👥 Minden új érdeklődőnek ideális
Kizárólag azok számára ajánljuk, akik még nem rendelkeznek doTERRA regisztrációval, csak most ismerkednek az esszenciális olajokkal. Tarts velünk egy barátságos és tájékoztató estére, ahol könnyedén belevetheted magad az olajok világába.

📍 Helyszín és időtartam
Helyszín: 2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 3. (Kisgombos Könyvesbolt emelete)
Az esemény körülbelül 2 órán át tart.

✅ Foglald le a helyed most!
Az eseményre korlátozott számú hely áll rendelkezésre, ezért érdemes mihamarabb regisztrálnod! Ne maradj le erről az egyedi lehetőségről.

🌿 Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg a doTERRA esszenciális olajok nyújtotta előnyöket! 🌿
Várunk szeretettel egy felejthetetlen estére – Regisztrálj még ma!