Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

Aromás brownie élmény: Fedezd fel a doTERRA olajok varázsát Vácon!

Dátum: 2023.12.15  Időpont: 17:00 órától

Szeretettel meghívunk minden esszenciális olaj iránt érdeklődőt, egy különleges eseményre, ahol személyesen tapasztalhatod meg a doTERRA olajok lenyűgöző világát.

Az esszenciális olajok nem csak gyönyörű illatok, hanem rengeteg jótékony hatással is bírnak a mindennapi életben. A doTERRA olajok széles skálájának köszönhetően megtapasztalhatod a természetes stresszcsökkentő, energizáló, illetve légzést könnyítő hatásokat. Az esemény során szakértőink bemutatják, hogyan alkalmazhatod ezeket az olajokat a mindennapi életben, legyen szó a személyes wellnessről vagy a háztartásban való felhasználásról.

Mi történik az esszencia partyn?

Ez az esemény egyedülálló lehetőséget kínál, hogy betekintést nyerj az esszenciális olajok használatának művészetébe és tudományába. Az est fénypontja egy exkluzív brownie kóstoló, ahol Fanni, a doTERRA olajok szerelmese, esszenciákkal ízesített, gluténmentes brownie-val vár benneteket.

Ajándék vadnarancs esszenciális olaj

Minden résztvevő ajándékba kap egy vadnarancs esszenciális olajat, amely frissítő és felvidító hatású, tökéletes kiegészítője otthonodnak.

Ingyenes iTOVi elemzés

Ezenkívül minden résztvevő számára ingyenes iTOVi elemzést biztosítunk, amely segít megismerni, melyik olajok felelnek meg leginkább a személyes igényeidnek.

Célközönségünk: Új érdeklődők

Erre az eseményre különösen azokat várjuk, akik még csak most ismerkednek az esszenciális olajok világával. Célunk, hogy bemutassuk a doTERRA olajok sokrétű előnyeit mindazoknak, akik még nem részei a doTERRA közösségének. Ez nem jelenti azt, hogy meglévő tagjainkat kevésbé értékeljük; épp ellenkezőleg, hamarosan külön eseményt szervezünk számukra, hogy tovább mélyíthessük tudásukat és tapasztalataikat. Minden új érdeklődőt szeretettel várunk, hogy csatlakozzon hozzánk ezen az izgalmas felfedezőúton.

Részletek

  • Helyszín: 2600 Vác, Pálffy utca 23
  • Időtartam: A rendezvény körülbelül 2 órán át tart.

Ez az esemény nem csak egy party, hanem egy tanulási és közösségi élmény, ahol megismerkedhetsz hasonló gondolkodású emberekkel és közösen fedezhetitek fel az esszenciális olajok csodáját.

Csatlakozz Hozzánk!

Ne hagyj ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy belekóstolj az esszenciális olajok világába és egy csodálatos este részese légy. Kérjük, jelezd részvételi szándékodat előre, mivel a helyek száma korlátozott!

Várunk szeretettel!