Barion Pixel
+36 20 995 0707 / info@theterra.hu

🌟 Csatlakozz a doTERRA MetaPWR forradalmi bemutatójához a doTERRA Központban! 🌟

Készülj fel a nyárra a MetaPWR-rel – Az egészséges életmód új dimenziója!

Dátum: 2024. február 21. | Időpont: 19:30 órától | Helyszín: 1117 Budapest, Garda utca 2. (doTERRA Központ Konferencia terem)

🌱 Mi vár rád ezen az eseményen?

  • A MetaPWR rendszer bemutatása: Fedezd fel a MetaPWR rendszert, amely új szintre emeli az egészséges életmódot. Szakértőink bemutatják, hogyan működnek együtt a rendszer elemei, hogy növeljék az energiaszintedet, javítsák a kognitív funkcióidat és optimalizálják az átfogó jóllétedet.
  • A MetaPWR termékek előnyei: Ismerd meg az egyes termékek, mint az esszenciális olajok keveréke, a lágyzselatin kapszulák, a gyöngyöcskék és az Assist kapszulák előnyeit, amelyek mind hozzájárulnak az egészséges életmódhoz, a tudatos táplálkozáshoz és az optimális emésztéshez.
  • Interaktív bemutatók és életmód tippek: Szakértőink bemutatják, hogyan integrálhatod ezeket a termékeket a mindennapi életedbe, támogatva a fogyást, az energikus mozgást és az egészséges étkezést.
  • Ajándék narancs esszenciális olaj minta: Minden résztvevő kap egy narancs esszenciális olaj mintát, amely tökéletes kiegészítője az egészséges életmódnak.

🎯 Célközönségünk: Azokat várjuk, akik még nem ismerik a doTERRA-t és szeretnének bepillantást nyerni a természetes egészségmegőrzés világába.

📝 Részvétel: Az esemény ingyenes, de a helyek korlátozottak! Kérjük, jelezd részvételi szándékodat előre, hogy biztosítsd a helyedet.

🌈 Gyere és tapasztald meg személyesen! Fedezd fel, hogyan segíthet a doTERRA MetaPWR rendszer a személyes jólléted elérésében, belülről és kívülről egyaránt. Várunk szeretettel egy tájékoztató és inspiráló estére, ahol megtapasztalhatod az egészséges életmód forradalmát!

Regisztrálj most és légy részese ennek az egyedülálló estének!